Sosiaali- ja terveydenhuollon turvakorttikoulutuksen ohjelma on Suomen Palopäällystöliiton Sosiaali- ja terveydenhuollon turvakorttitoimikunnan hyväksymä. Kortin suorittanut työntekijä osaa ennaltaehkäistä onnettomuuksia ja toimia oikein onnettomuustilanteessa.

Kortti on todistus hyväksytysti suoritetusta Sosiaali- ja terveydenhuollon turvakorttikoulutuksesta ja se on voimassa viisi vuotta koulutuksen suorituskuukaudesta.

Turvakorttikoulutus korostaa työntekijän roolia riskien ennalta ehkäisijänä. Koulutukseen kuuluu turvallisuuden kehittämisen teoriaa, ryhmätyö ja käytännön harjoitus. Oppilaille jaettava aineisto sisältää lisäksi toimintaohjeita sekä tarkastuslistoja työpaikan turvallisuuden parantamiseksi.

Lue lisää
Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Sosiaali- ja terveydenhuollon turvakortti Puhdistus- ja kotityöpalvelut 12.12.2019

Sosiaali- ja terveydenhuollon turvakorttikoulutuksen ohjelma on Suomen Palopäällystöliiton Sosiaali- ja terveydenhuollon turvakorttitoimikunnan hyväksymä. Kortti on todistus hyväksytysti suoritetusta Sosiaali- ja terveydenhuollon turvakorttikoulutuksesta ja se on voimassa viisi vuotta koulutuksen suorituskuukaudesta.

Tavoite

Koulutus antaa työntekijälle valmiudet onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn ja oikeaan toimintaan onnettomuustilanteessa.
Koulutus korostaa työntekijän roolia riskien ennalta ehkäisijänä ja pitää sisällään turvallisuuden kehittämisen teorian, ryhmätyön ja valinnaisen käytännön harjoituksen. Oppilaille jaettava aineisto sisältää lisäksi toimintaohjeita sekä tarkastuslistoja työpaikan turvallisuuden parantamiseksi.

Kesto

Klo 8.00-16.00

Ajankohta
12.12.2019 08:00 - 16:00

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere

Hinta Osallistumismaksu: 130 €

hintaan sisältyy alv 24 %.

Hakeutuminen
Hakuaika: 01.03.2019—04.12.2019

Koulutukseen ilmoittaudutaan oheisella verkkohakulomakkeella. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa. Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion.

Mikäli yritys maksaa koulutuksenne toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen Y-tunnuksen.


Hakulomakkeeseen
Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
Hakeutumiseen liittyvät kysymykset:
Sihteeri Maiju Aro, p. 044 790 6348
Koulutuksen sisältöön liittyvät kysymykset:
Koulutuspäällikkö Eija Järvilahti, p. 044 790 6305
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi