Yrittäjän oppisopimus

Haluatko kehittää yrittäjäosaamistasi tai yrityksen palveluja tai tuotteita?

Yrittäjän oppisopimus on päätoimiselle yrittäjälle hyvä mahdollisuus oman yritystoiminnan kehittämiseen. Yrittäjä voi oppisopimuksella kehittää osaamistaan yrittäjänä tai kouluttautua yrityksen toimialaan liittyvissä teemoissa. Oppisopimuskoulutus on yrittäjälle pääosin maksutonta.

Yrittäjän oppisopimus on hyvä ratkaisu, kun

  • haluat kehittää yritystoimintaasi
  • haluat yrittäjänä aloittaa opiskelun
  • koulutetaan sukupolvenvaihdoksessa jatkajaa yritykselle.

Oppisopimuskoulutuksessa suurin osa opiskelusta tapahtuu työskentelemällä omassa yrityksessä. Käytännön tekemistä tuetaan oppilaitoksen järjestämällä koulutuksella. Pääset heti soveltamaan opittua oman yrityksesi toiminnassa ja koulutussisällöillä tuetaan oman yritystoimintasi kehittämistä.

Oppisopimuskoulutuksessa yrittäjää tukee ja ohjaa mentori, joka on toinen, yleensä kokeneempi yrittäjä. Mentori tukee mm. tavoitteiden asettamisessa ja yrityksen kehittämisessä. Mentori voi löytyä omasta verkostostasi tai voit kysyä apua mentorin etsintään TAKKin oppisopimuspalveluista. Voit etsiä sopivaa mentoria myös valtakunnallisesta mentoripankista.

Hakeminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudut ottamalla yhteyttä TAKKin oppisopimuspalveluihin. Voit miettiä jo sitä ennen, haluatko kehittää yrittäjyysosaamistasi vai yrityksesi toimintaa, tuotetta tai palvelua. Meiltä saat apua sopivan tutkinnon ja koulutuksen valintaan. Hoidamme käytännön järjestelyt ja solmimme kanssasi oppisopimuksen. 

Lisätietoa oppisopimuksesta Oppisopimusoppaasta

Lisätiedot

Oppisopimuspäällikkö Harri Huhdanpää, puh. 044 7906 473
Koulutustarkastaja Marianna Arvola, puh. 044 7906 411
Koulutustarkastaja Jani Nieminen, puh. 044 7906 412
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi