Raskaankaluston asentajan RekryKoulutuksen tarkoituksena on kouluttaa 7-10 henkilöä Pimara Oy:n tarpeisiin. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä Pimara Oy:n korjaamoon monipuolisiin raskaankaluston asentajan tehtäviin. 

Hakijoilta odotetaan työhön tarttuvaa asennetta ja innostusta uuden oppimiseen sekä fyysiseen työhön, sitoutumista koulutukseen, aitoa halua työllistyä alalle sekä valmiutta työskennellä myös ilta-aikoina.

Tavoite

Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pimara Oy:hyn. 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on vähintään B-ajokorttiluokan ajo-oikeus.

Toteutus

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille tiedolliset ja taidolliset valmiudet suoriutua itsenäisesti raskaankaluston asentajan tehtävistä. Koulutuksessa käytäviä aihealueita ovat mm. Hydrauliikan perusteet, Ajoneuvosähkö, Ajoneuvon huoltaminen ja katsastustarkastukset, Ajoneuvot mekaaninen asennus, Ajoneuvojen ilmastointilaitteet, SFS 6002 - ajoneuvoalan sähkötyöturvallisuus, Korjaus- ja varusteluhitsaus, Takalaita- ja sivulaitanostimet käyttökunnon tarkastaminen ja huolto, Korttikoulutuksia: Työturva, Tulityö ja Hätäensiapu.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulustuskeskuksen, Ely-Keskuksen ja Pirkanmaan Te-toimiston kanssa.

Ajankohta

31.08.2020—31.12.2020

Kesto

4 kk

Hakeutuminen
Hakuaika: 22.06.2020—16.08.2020

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakemus Te-palveluiden sivuille tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Pääset koulutusesitteelle ja sähköiseen hakeutumiseen tästä: Hae tähän koulutukseen 

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi> Oma asiointi > koulutushakemus

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksenaikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse, osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Lisätiedot

Lisätietoja koulutuksesta:
TAKK:n koulutuspäällikkö Ari Halmela
puh. 044 790 6250, ari.halmela@takk.fi

TE-toimisto/ yrityspalvelut
Asiantuntija Katariina Kauppila
katariina.kauppila@te-toimisto.fi

Lisätietoja yrityksestä:
Pimara Oy
Kuljetuspäällikkö Martti Lielahti
puh. 040 5338558, martti.lielahti@pimara.fi