Väliaikaisen vartijan koulutus (40 t)

Väliaikaisen vartijan koulutuksen (40 t) hyväksytysti suorittanut voi toimia väliaikaisena vartijana neljä kuukautta. Väliaikaisen vartijan koulutuksen suorittamisen jälkeen poliisi antaa lopullisen hyväksynnän vartijana toimimiseen.

Koulutuksesta saa perustiedot työskentelyyn turvallisuusalalla ja yksityistä turvallisuusalaa säätelevästä lainsäädännöstä.

Väliaikaisen vartijan koulutuksen kohderyhmä

Väliaikaisen vartijan koulutus (40 t) on tarkoitettu vartijan töihin hakeutuville, 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä reseptionisteille ja vahtimestareille. Opiskelijan suomen kielen taidoksi suosittelemme vähintään tasoa B2.2.

Väliaikaisen vartijan koulutuksen sisältö

  • Turvallisuusalan lainsäädäntö ja oikeuttamisperusteet
  • Vartijan toimivaltuudet, rakenteellinen suojaus ja tekninen valvonta ja poliisitoiminta
  • Ennaltaehkäisy ja vartijan toiminta vahinkotilanteessa, työturvallisuus
  • Voimankäytön teoria
  • Kurssikoe.

Lisätiedot

Kouluttaja Jari Laine, puh. 044 7906 301
Koulutussuunnittelija Jukka Mertaniemi, puh. 044 7906 302
Koulutussihteeri Maiju Aro puh. 044 7906 348
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Lue lisää
Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Väliaikaisen vartijan koulutus 40 h Turvallisuus Muu koulutus 14.01.2019—18.01.2019
Tavoite

Tavoiteena on suorittaa hyväksytysti Väliaikaisen vartijan koulutus, jonka jälkeen on mahdollista toimia väliaikaisena vartijana neljä kuukautta ensimmäisen kalenterivuoden aikana. Lopullisen hyväksynnän vartijana toimimiseen antaa poliisi.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu vartijan töihin hakeutuville, 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä receptionisteille ja vahtimestareille. Suosittelemme suomenkielen taidoksi vähintään tasoa B2.2., sillä tutkintokieli on suomi. (loppukoe mahdollista tehdä myös ruotsinkielisenä).

Kesto

5 päivää / 40 h, arkipäivisin klo 8:30 - 16:00

Paikka

TAKK Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Hinta
Osallistumismaksu: 190 €

Hintaan sisältyy alv 24 %.

Hakeutuminen
Hakuaika: 21.11.2018—04.01.2019

 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

 

Hakulomakkeeseen
Lisätiedot

kouluttaja Jari Laine, puh. 044 790 6301
koulutussuunnittelija Jukka Mertaniemi, puh. 044 790 6302
sihteeri Maiju Aro, puh. 044 7906 348
Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.