Hae työntekijää

TAKKista valmistuu ympäri vuoden eri alojen ammattilaisia, jotka etsivät työpaikkaa. Opintojen aikana puolestaan tarvitaan työssäoppimispaikkoja, joissa opiskelijat voivat suorittaa käytännön harjoittelujaksoja ja näyttöjä. Työssäoppimisjakso on työnantajalle hyvä tilaisuus löytää uusi työntekijä. 

Lomakkeella voit ilmoittaa työpaikasta tai työssäoppimispaikasta. Lomake lähtee TAKKin yrityspalveluihin. Yrityspalvelut välittää paikat tiedoksi sopiville ammattialoille ja opiskelijoille. Paikat julkaistaan TAKKin opiskelijoille sähköisissä kanavissa (Moodle, Office 365).

Tehtävän tiedot kannattaa täyttää mahdollisimman tarkasti, jotta saatte osuvia hakijoita. Oletusarvioisesti työpaikka ajastetaan näkymään 2 kuukautta ja työssäoppimispaikka 6 kuukautta. Jos ilmoituksen tiedoissa on annettu hakuajan päättymispäivä tai työn alkamispäivä, ajastetaan ilmoitus näkymään opiskelijoille siihen asti.

Ilmoita työ- tai työssäoppimispaikasta

Kerro työtehtävästä ja -paikasta

Uutiskirjeellä tieto työnhakijoista

Tiedotamme TAKKin uutiskirjeellä työ- ja työssäoppimispaikkoja hakevista ryhmistä muutaman kerran vuodessa. Tilaa uutiskirje ja valitse Yritykseni on kiinnostunut tarjoamaan työssäoppimispaikkoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuomi Olli-Pekka
yrityspalvelujohtaja
Puh. +358 44 7906 230
olli-pekka.tuomi@takk.fi

Lähetä viesti
Hyvönen Armi
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358 44 7906 310
armi.hyvonen@takk.fi

Lähetä viesti
Kaikkonen Kari
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358 44 7906 417
kari.kaikkonen@takk.fi

Lähetä viesti
Rintala Kimmo
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358 44 7906 240
kimmo.rintala@takk.fi

Lähetä viesti