Pakokaasujen jälkikäsittely -koulutuksessa perehdytään dieseljärjestelmään ja pakokaasujen muodostumiseen sekä jälkikäsittelyyn, missä pääpaino on järjestelmäkomponenttien systemaattisessa testaamisessa ja vianhaussa. Koulutuksen pääpaino on nopeasti yleistyvässä SCR-tekniikassa ja dieselmoottoreissa yleisesti käytettävässä pakokaasujen takaisinkierrätyksessä niin matala- kuin korkeapainekierroltaan sekä näiden osajärjestelmien testauksessa.

Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Pakokaasujen jälkikäsittely Autoala 04.11.2020
Kesto

1 päivä

Ajankohta
04.11.2020 08:30 - 15:30

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Hinta

273 € (hintaan sisältyy alv 24%).

Hinta sisältää ateriapaketin (aamukahvi+sämpylä ja linjastolounas).

Mikäli yritys maksaa koulutuksenne toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen Y-tunnuksen sekä verkkolaskuosoitetiedot, jos ne ovat käytössä.

Hakeutuminen
Hakuaika: 02.12.2019—28.10.2020

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.


Hakulomakkeeseen
Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Koulutuksen sisältöön liittyvät kysymykset:
Koulutussuunnittelija Teemu Pisto puh. 044 7906 243

Hakeutumiseen liittyvät kysymykset:
Sihteeri Susanna Palomäki, p. 044 7906 222

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.
Mikäli koulutus peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.