Raskaankaluston ennakoivan ajon kurssi REAK
(ammattipätevyysdirektiivin mukainen jatkokoulutus)

REAK-kurssin eli raskaan kaluston ennakoivan ajon kurssin aikana kuljettajat saavat lisää valmiuksia turvalliseen ajamiseen, vaaratilanteiden välttämiseen, riskitekijöiden tunnistamiseen ja niiden huomioimiseen omassa toiminnassaan. REAK-kurssilla opitaan myös toimimaan oikein kriittisissä tilanteissa ja ennakointimahdollisuuksien äärirajoilla, sekä minimoimaan henkilö- ja aineelliset vahingot onnettomuustilanteessa.

Raskaan kaluston kuljettajat oppivat huomioimaan liikenteessä paremmin muihin kuljettajiin ja ajoneuvoihin, kevyeen liikenteeseen, tieliikenneympäristöön ja -oloihin sekä itseensä, ajoneuvoonsa ja työtehtäväänsä liittyvät riskit.

Kenelle REAK-kurssi sopii ja ketkä kouluttavat?

REAK on tarkoitettu raskaiden ajoneuvojen kuten kuorma- ja linja-autojen sekä raskaiden ajoneuvoyhdistelmien kuljettajille.

Kouluttajat ovat Liikenneturvan kouluttamia ja valtuuttamia REAK-kouluttajia.

REAK:in eli raskaan kaluston ennakoivan ajon kurssin sisältöä

  • Ennakoiva ja taloudellinen ajaminen
  • Ajoneuvon kunto
  • Riskit ja niiden tunnistaminen
  • Ajonopeudet
  • Raskaalla ajoneuvolla ohittaminen
  • Onnettomuustilanteissa toimiminen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lue lisää
Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Raskaankaluston ennakoivan ajon koulutus Kuljetus ja logistiikka 22.11.2018
Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa kuljettajille valmiudet ajaa taloudellisesti ja turvallisesti.

Päivästä on mahdollista saada yksi ammattipätevyysmerkintä. Päivä on myös ainoa pakollinen osio viidestä ammattipätevyyspäivästä. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Kesto

Klo 8.00-15.00

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere

Hinta

 

124 € (hintaan sisältyy alv 24%). Hinta sisältää ateriapaketin (aamukahvi+sämpylä ja linjastolounas). Lisäksi tulee mahdollinen ammattipätevyysmaksu 10 euroa (arvonlisäveroton viranomaismaksu).

Oletusarvona on 124 €/hlö.

Mikäli ette halua ateriapakettia, ilmoitattehan siitä mahdollisimman pian ilmoittautumisesi jälkeen, sähköpostitse alla olevalle sihteerille. Tällöin hinta on 106,64 € (sis. alv 24%) + 10€ mahdollinen ammattipätevyysmaksu (arvonlisäveroton viranomaismaksu). 1.10.2018 alkaen hinta 107 € (sis. alv 24%) + 10€ mahdollinen ammattipätevyysmaksu (arvonlisäveroton viranomaismaksu).

Mikäli yritys on koulutuksen maksajana toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen sekä laskutustiedot (jos käytössä verkkolaskutustiedot niin nämä mieluiten).

 

Hakeutuminen
Hakuaika: 25.04.2018—16.11.2018

 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen tietojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä rekisteriselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Ammattipätevyyden tarvetta kysytään vasta koulutuspäivän aamuna, joten sitä tietoa ei tarvitse etukäteen ilmoittaa.

 

Hakulomakkeeseen
Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
Sihteeri Sirpa Asikainen, p. 044 790 6232
Kouluttajana Jarmo Högman
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi