TAKKista valmistuu ympäri vuoden eri alojen ammattilaisia, jotka etsivät työpaikkaa. Opintojen aikana puolestaan tarvitaan työssäoppimipaikkoja, joissa opiskelijat voivat suorittaa käytännön harjoittelujaksoja ja näyttöjä. Työssäoppimisjakso on työnantajalle hyvä tilaisuus löytää uusi työntekijä. 

Lomakkeella voit ilmoittaa työpaikasta tai työssäoppimispaikasta. Lomake lähtee TAKKin yrityspalveluihin. Yrityspalvelut välittää paikat sopiville ammattialoille ja edelleen opiskelijoille. Paikka voidaan julkaista TAKKin opiskelijoille myös sähköisissä kanavissa (Moodle, Office 365). Julkaisutavan voi valita lomakkeella.

Tehtävän tiedot kannattaa täyttää mahdollisimman tarkasti, niin saatte osuvia hakijoita. Oletusarvioisesti työpaikka ajastetaan näkymään 2 kuukautta ja työssäoppimispaikka 6 kuukautta. Paitsi, jos ilmoituksen tiedoissa on annettu hakuajan päättymispäivä tai työn alkamispäivä, ajastetaan ilmoitus näkymään opiskelijoille siihen asti.

Ilmoita työ- tai työssäoppimispaikasta

Kerro työtehtävästä ja -paikasta

Uutiskirjeellä tieto työnhakijoista

Tiedotamme TAKKin uutiskirjeellä työ- ja työssäoppimispaikkoja hakevista ryhmistä muutaman kerran vuodessa. Tilaa uutiskirje ja valitse Yritykseni on kiinnostunut tarjoamaan työssäoppimispaikkoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuomi Olli-Pekka
yrityspalvelujohtaja
Puh. +358 44 7906 230
olli-pekka.tuomi@takk.fi

Lähetä viesti
Hyvönen Armi
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358 44 7906 310
armi.hyvonen@takk.fi

Lähetä viesti
Kaikkonen Kari
yrityspalvelupäällikkö
Puh. +358 44 7906 417
kari.kaikkonen@takk.fi

Lähetä viesti