TAKKin palvelut yrityksille

Tukeeko henkilöstön osaaminen liiketoiminnan tavoitteita? Onnistuvatko johtaminen ja esimiestyö? Tunnetaanko teillä työn imua? Onko tiedossa muutoksia, joissa tarvitaan uudenlaista osaamista tai onko tarvetta rekrytoida henkilöstöä?

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille liiketoiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämispalvelut mittatilaustyönä. Kartoitamme yhteistyössä tarpeet ja muotoilemme teille sopivan palvelukokonaisuuden. Valttejamme ovat joustavuus sekä yritys- ja yksilökohtaiset räätälöinnit. Koko TAKKin monipuolinen osaaminen on käytössänne.

Autamme rahoitusratkaisujen selvittämisessä, kartoitamme henkilöstön osaamisen ja koulutustarpeen sekä laadimme koulutussuunnitelman.

Olemme tukena

  • muutostilanteissa, mm. muutosturva-asioissa
  • henkilöstön osaamiseen kehittämisessä
  • rekrytoinneissa.

Tarjoamme myynti-, asiakaspalvelu- ja palvelumuotoilukoulutukset. Henkilöstölle on tarjolla tutkintokoulutuksia ja täydennyskoulutusta sekä erilaisia työssä tarvittavia pätevyyksiä ja sertifikaatteja. Esimiehille ja johdolle tarjolla on kattava valikoima sekä tutkintoon johtavia esimies- ja johtamiskoulutuksia että täydennyskoulutusta.

Tuomi Olli-Pekka
Rintala Kimmo
Hyvönen Rosa
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!