Uutiset

Etäopetussuositus TAKKissa vuoden loppuun asti

Uutiset
TAKKissa jatketaan etäopetuksessa ja etätyössä soveltuvin osin 31.12.2021 saakka. Tavoitteena on taata terveysturvallinen lähiopetus niissä koulutuksissa ja opetustilanteissa, joissa etäopetus ei ole mahdollista, mm. kädentaitojen opiskelu.

Pirkanmaa on nyt koronan leviämisaluetta. Tilanne on pahentunut, ja tämä TAKKin ohje on voimassa 24.11.2021 – 31.12.2021.

  1. Työnantaja velvoittaa henkilöstöä maskin käyttöön työpaikalla sisätiloissa ja ajoneuvoissa.
  2. TAKKin opiskelijoille ja muille asiakkaille on voimassa vahva maskisuositus. Maskeja on tarjolla kampusten infoissa ja luokissa.
  3. TAKKissa jatketaan etäopetuksessa soveltuvin osin 31.12.2021 saakka.
  4. Opetuksessa ja ohjauksessa, joka toteutetaan lähiopetuksena, tulee edelleen huolehtia opiskelijoiden sekä henkilöstön turvallisuudesta.
  5. Jos ilmenee hengitystieinfektio-oireita, on jäätävä kotiin. Oireisena ei saa tulla TAKKiin eikä mennä työssäoppimispaikoille. Näissä tilanteissa on otettava heti yhteyttä omaan vastuukouluttajaan ja työssäoppimisen aikana myös työpaikalle.
  6. Opetuksessa ja muissa välttämättömissä kohtaamisissa on huolehdittava hyvästä hygieniasta. Kädet pitää pestä huolellisesti saippualla ja vedellä sekä kuivata hyvin.
  7. Turvaväleistä on huolehdittava. Siivouksessa pintojen puhdistusta tehostetaan. 
  8. TAKKin johtoryhmä seuraa koronatilannetta aktiivisesti ja tiedottaa mahdollisista muutoksista.