Uutiset

Sähköalan Loistoduuniin!-tapahtumasta löytyy tärppejä työtä etsiville ja koulutusta harkitseville

Uutiset
Kevään viimeisessä Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumassa työnhakijat pääsevät tutustumaan sähköverkko- ja sähköasennusalan työpaikkoihin sekä opiskeluympäristöihin.

Sähköalan Loistoduuniin!-rekrytointitapahtuma järjestetään Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKissa (Kurssikeskuksenkatu 11) torstaina 27.4. klo 13–15. Tapahtuma on avoin kaikille alasta kiinnostuneille – niin konkareille kuin alaa vasta harkitsevillekin. 

– Sähköala elää kehityksen ja investointien keskellä, mikä takaa mielenkiintoisen työympäristön alalle hakeutuvalle. Työllisyystilanne on jatkunut hyvänä, ja alalla on tarjolla monia työmahdollisuuksia esimerkiksi kiinteistörakentamisen, teollisuuden ja sähköverkkojen parissa, kertoo kone- ja sähkötekniikan koulutuspäällikkö Jari Hietanen.

Loistoduuniin-tapahtumassa uusia tekijöitä rekrytoivat:

  • Enerke Oy
  • Otis Oy
  • Omexom (Infratek Finland Oy)
  • Elenia Oy
  • MV-Jäähdytys Oy
  • Tampereen Vera Oy
  • Henkilöstötalo
  • GRK Suomi Oy
  • WorkPower Oy

Haussa on muun muassa sähköverkkoasentajia, hissien huoltoasentaja-harjoittelijoita, sähköasentajia ulkomaan ja kotimaan komennuksille, sähköpuolen tiiminvetäjä, laite- sekä maalämpöasentaja, AV-asentaja, ensiösuunnittelija ja työmaapäällikköä. Myös muutamia kesätyöpaikkoja on tarjolla sähköasentajaopiskelijoille.

Sähköalan ammatillinen koulutus on hyvä peruspilari

Työpaikkojen lisäksi esillä ovat ajankohtaiset koulutusmahdollisuudet. TAKKissa sähköalaa voi opiskella työvoimakoulutuksessa, omaehtoisessa koulutuksessa sekä oppisopimuskoulutuksessa. Tarjontaa löytyy myös alalla jo työskenteleville.

– Nykyisin työelämä arvostaa moniosaamista. Sähköalan koulutus on hyvä peruspilari, jonka ympärille omaa osaamistaan voi kasvattaa esimerkiksi suorittamalla erilaisia pätevyyksiä, Hietanen toteaa. 

– Alan ammatillinen koulutus on erinomainen pohja myös korkeakouluopinnoille, huomauttaa yrityspalvelupäällikkö Rosa Hyvönen.

Loistoduuniin-tapahtuma järjestetään TAKKin sähköasennushallissa, joten kävijät pääsevät samalla tutustumaan TAKKin sähköalan opiskeluympäristöihin; halliin ja sähkökenttään.  

– Tapahtumassa työnhakijat saavat tilaisuuden tutustua henkilökohtaisesti työnantajiin. He saavat lisää tietoa työstä sekä työpaikoista – myös sellaisista, jotka eivät ole muualla avoimessa haussa, Hyvönen kertoo.

 

Lue lisää tapahtumasta